Bu konuda sadece mobilden,pcden bedava internet,operator internet açıklarını ve Şuan Turkcell'de çalışan kullandığım uygulamaların isimlerini vereceğim.

1.Tavsiyem Bunu kullanın;
Turkcell

Psiphon Handler ve Psiphon 3 (Original Apk) VPN: Turkcell Face Paketli Çalışır.Turkcell'de bir açık var ona denk gelince bağlanıyoruz. Handler'a falan gerek yok isterseniz orjinal psiphon 3 apk uygulaması ile de bedava internete girebilirsiniz.Facebook Paketi (6TL'lik) ile sistemde bir bug oluşuyor ama nedenini bulan yok. Bağlanmayinca veri açıp kapatarak yada uçak modu yaparak bağlanmayı deneyin bağlanınca'da veri ile oynamadığınız sürece internette akarsınız.

Psiphon Handler Apk İndir

Facebook'ta ne ödeyeceğinizi bilerek, rahatça dolaşın, avantajlı fiyatla tüm sitelerde örn; google , youtube vs. gibi sitelerde bizim verdiğimiz program ve ayarlar ile bağlanın!

Facebook Paketi 102 GB 'dir bu da bize 1 ay boyunca yeter :)
Facebook Paketi Satın al AY/6TL 
ve bizim verdiğimiz ayarlar ile bağlan internetin keyfini mobilde ve bilgisayarda çıkar :)

Facebook Paketi

---------------------

2.Tavsiyem Bunu kullanın;
Turkcell

Qpython - SimpleServer (Açığı): Aynı kullandığımız simple serverin özellikleri gibidir.http ve http(s) sorunsuz açılır.https açmasının mantığı fetch serverin devreye girmesidir.arada sorun çıkartabiliyor. aşağıdaki linkte güncel Qpython için simple server ayarı vardır.fetch serverlerin kotasıda 1 gb dir dolunca girmez yani boş yere çalışmadı sitelere giremiyorum demeyin.

Telefonun kendi tarayıcısı ve dolphin browser ile sorunsuz internet keyfini çıkarabilirsiniz.


Not: Burdaki isimler haricinden handler,openvpn çalışmıyor yani mazide kaldı artık üstteki yöntemlerin nasıl çalıştığını anlatmaya çalıştım bilginiz olsun diye paylaştım.

qpython fetchli simple server 2016,psiphon face paketli ücretsiz internet yöntemleri 2016

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski