Selamın Aleyküm Arkadaşlar bugün sizlerle güzel bir konuyla karşı karşıyayız isterseniz uzatmadan konumuza geçelim buyurun okumaya başlayalım (:


Dingtone Nedir ?


Arkadaşlar Dingtone, Ücretsiz Telefon Araması ve Ücretsiz SMS yollama telefon Uygulaması'dır ve ayrıca

Mesajlaşabilirsiniz ama en önemlisi Ücretsiz Sms yollayıp Aramaktır başlangıç olarak 15.00 kredi veriyor bazen 20.00 kredi veriliyor.

Nasıl Kullanılır

Aşağıdaki vereceğim siteye giriş yaparak Sağ üstte İndir butonuna tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İndirdikten sonra programa kayıt olmanız lazımdır Email Adresiniz, Facebook, yada Telefon numaranızla kayıt işlemini gerçekleştirip giriş yapabilirsiniz.

KREDİ Nasıl Kazanırım

Benim Tavsiyem Arkadaşlarınızı davet ederek kazanmanızdır 20.00 kredi veriyor ve cok güzel bir rakam.. Diğer yöntemler ise Video izleyerek ve Uygulama indirip oynayarak kazanılabilir ve her gün giriş yapıp Kredi Edin bölümüne girerek ''Kendimi Şanslı Hissediyorum'a'' tıklayarak 1 kredi kazanabilirsiniz.

KREDİ İle Neler Yapılır

Kredi ile Sms atabilirsiniz, Arama yapabilirsiniz ve en düşük 60.00 Kredi ile Kendinize Sahte Numara alabilirsiniz bol kazançlar diliyorum.


Size gerekli olan herşeyi anlattım konuyu düzenlemek toplam 3 saatimi aldı Referans linkimden üye olmayı çok görmeyiniz (:


Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski