Aşağıda okuyacağınız yazı şeytan ilmi Kabala’ya aittir ve 2005 yılında kaleme alınmıştır:

Tanrı kendi adı " SABAOTH " , yahut " ADONAY " veyahut " ELOAİ " adlarından birinin harflerini başka türlü karıştırarak kâinat ve dünyayı meydana getirmiştir. Eğer bir insan bu adlardan birini yalnız “Tanrı tarafından bilinen bir zamanda ve gene onun tarafından bilinen muayyen bir yerde karıştırıp tesadüfen aynı adı meydana çıkartırsa; DÜNYA VE KAİNATIN TEK EFENDİSİ olacaktır " ve Tanrı buna müsaade etmiştir hem de MEMNUN olacaktır!.. "

" Şeytan’ın İlmi " veya " Ölüler İlmi " ya da " Karanlıklar İlmi " adlarıyla meşhur Kabala aslında iki kitaptan ibarettir. Biri ZOHAR (IŞIK) diğeri ise SEPHER YEZİRAH (Kâinat Kitabı). SEPHER YEZİRAH; isimli sözde bu kâinat kitabında yeryüzünde mevcut büyülerin en özgün türlerini bulabilirsiniz. Bu kitabın aslında lastikli bir manası da vardır. Kanat kitabı dendiği gibi “Yaratıcı Kitap”ta denir. Bu kitap sahipleri tüm insanlığı büyü ve hipnozla yönetme iddiasındadır. Bu amaçla Hz. Süleyman’ın bile Cenabı Allah tarafından verilen kudretini inkâr ederek; “O tüm dünyayı büyüyle yönetiyordu” iftirasında bulunmuşlardır. Şimdi de sıra bizde diyerekten Hz. Süleyman’ın vefatından bu yana tüm dünyayı eski ve yeni büyü teknikleriyle (Zihin kontrol operasyonları) idare etme gayretiyle hareket etmektedirler…

KABBALA’DAN ALINTILAR: (İSRAİLİN A PLANI)

| HAHAMLARIN HEPSİ TANRI OLACAK |



* Yeryüzünde Tanrı, Yahudi’nin yüz hatlarında kendini aşikâr kılar.



* Yahudi yaşayan, şahıslaşmış Tanrıdır. 0 dünyevileşmiş ulûhiyettir.



* Diğer insanlar tamamıyla dünyevi, aşağı ırktandır. Onlar sadece Yahudilere hizmet etmek için yaşamaktadırlar. Onlar (Yahudi olmayanlar) küçük hayvanlardır.



* Hahamların sözlerini hor görenler ölüme müstahaktırlar, Hahamların sözlerini peygamberlerinkinden üstün tutmak gerekir. Hahamların sözleri “canlı” Tanrı’nın sözleridir. Dünya yüzünde Hahamların verdiği her karar Tanrı için bir kanundur.



* Hahamların hepsi de “TANRI OLACAK VE ONLARA YEHOVA” denecektir...”

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski