trustrank, trustrank nasıl yükseltilir, trustrank ne işe yarar, trustrank nedir


Trustrank Google aracılığıyla geliştirilen bir  çözümleme  kavramıdır.  Pekçok webmaster aracılığıyla hata malum bir terim meydana iştirak eden Trustrank  hiçbir süre Pagerank ile bir değildir.

Birçok webmaster forumlarında söylenen ” Trustrank kaçsa pagerank değerin o olacaktır  ” , ” Pagerank , Trustrank’a göre belli oldu ”  benzeri iddialar yanlıştır. Trustrank esasında  ” Internet sitesinin güvenirliği” mananını taşır.   Ve tamamıyla pagerank değerinden müstakil olarak sitelerin kalitelerini çözümleme ederek   bulma motorlarının o siteye ne civarı güvendiğini belirtir.

Günümüzde pekçok bulma motoru  dizinlerinde  listeleme yaparken Trustrank kıymetini göz önünde tutarak  sıralama yapar. Amac webspam’ı engellemektir. Penguen aktüellemeleri ile  bir çok kez ek olarak kalifiye kıymetler sunan  Trustrank değeri  Pagerank değerinin aksine tamamıyla  natürel yöntemlerle gelişmektedir. Pagerank değeri  backlink ağırlıklı çalışmalarla rahatlıkla yükseltilebilirken Trustrank kıymetini  yükseltmek bu civarı zordur .

Trustrank Ne Türlü Yükselir ?

– Meydan ismi yaşı
–  Orijinal İçerik
– Kalifiye sitelerden  edinilen backlink
–  Sitenin güncelliği
– Tekil Ziyaretci Sayısı
– Bir Ek Olarak geriye iştirak eden ziyaretci sayısı
– Ziyaretci kaynakları

Gibi etmenler direk  trustrank kıymetini arttırmaya yöneliktir.   Bulma motorları son zamanlarda   sıralamalarını ek olarak  kolay yapabilmek amacıyla  Trustrank üstünde bir çok kez geliştirmeler inşa etmeye devam ediyor . Süre süre  bir takım webmasterlar google’da bulma yaparken  ” Pagerank bir meydana iştirak eden site ne türlü oluyorda Pagerank 6 meydana iştirak eden siteden ek olarak üstte çıkıyor”  benzeri sualler sormaktadır. Bunun yanıtı Trustrank’tır.  Önceden pagerank değeri dik meydana iştirak eden siteler ek olarak üstte listelenirken çoğalış Trustrank değeri dik meydana iştirak eden siteler  ek olarak üstte listelenmektedir.

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski