Color Splash Effect Pro Uygulamasını sizlere tanıtacağım,Siyah beyaz ve birçok renk görüntü oluşturmak ve daha sonra seçilen fotoğraflara değişik renk eklemenizi sağlayan renk effect pro uygulamasını indirin.


Fotoğraflar üzerindeki bütün oynamaları gerçekleştirebilirsiniz,istediğiniz gibi fotoğraflarınıza efekt uygulayabilirsiniz.

Color Splash Effect Pro APK uygulamasından görseller;


Google Play Store'da 5TL olan Color Splash Effect Pro uygulamasını ücretsiz bir şekilde cep telefonunuza indirebilirsiniz.


Color Splash Effect Pro Kullanımı Nasıl?
Programı açtığınızda karşınıza sade bi ekran çıkıyor, Start New Session ve Saved Sessions diye, Start diyoruz, Galeriden veya dosya yöneticisinden bir resim seçiyoruz, Resmimiz tam ekran karşımıza çıkıyor. Aşağıda ve üstte menüler var, önce üstteki menüleri açıklamak istiyorum. En soldaki menü kayıt yapma paylaşma, facebook'a gönderme gibi seçenekler var, onun yanında mercek gibi bir seçenek var o da parmağımızla dokunduğumuz yeri daha detaylı görmemizi sağlıyor. "i" harfi ise info'dan geliyor buradan hangi seçeneğin ne işe yarayacağının bilgisine ulaşabilirsiniz tabi ingilizce yazılmış. Hemen yanında bir kare içine alınmış iç içe iki tane küme var o da parmağımızla değişiklik yapıyoruz.

Kaydedilen fotoğraflar galeri uygulamalarından erişilebilir. Ayrıca fotoğraflara ulaşmak isterseniz de sdcardınızda /colorsplasheffect/ klasöründe kaydettiğiniz fotoğrafları bulabilirsiniz.

Color Splash Effect Pro 1.7.7 APK, Color Splash Effect Pro APK, Color Splash Effect Pro v1.7.7 APK

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski