Merhaba arkadaşlar Philadelphia deneyi hala gizemini koruyor. Bu deneyde Tesla’nın dışında ünlü fizikçi Albert Einstein olduğunu biliyor muydunuz ? Aslında bu bile deneyin doğruluğunu kanıtlar niteliğinde. düşüncenize yüzyılın en büyük iki dahisi bir araya gelip bu deneyi gerçekleştiriyor.




İddiaya göre silahlı kivvetlere ait bir koruma gemisi olan USS Eldridge birkaç dakika içerisinde kilometrelerce uzaklığa gidip gelmiştir.

Deneyin hazırlık aşaması

Deneyin teorik temelinde ünlü fizikçi Albert Einstein’ın Birleşik Alan Teorisi vardı. Teori, basitçe, nesneler arası çekim esası ve elektromanyetizma üzerine kurulmuştu. Ünlü fizikçi Albert Einstein, 1920’lerden beri birleşik alan teorisi üzerine çalışmış, 1925-1927 yılları arasında Almanya’da fizik dergisinde yaptığı çalışmaları yayımlamış, fakat bu çalışmalarını hiçbir zaman bitirememiştir.

Deneyin amacı görünmezlik ti ancak iddiaya göre gemi bu deneyde tesadüfen de olsa maddenin ışınlanması ile ortadan kayboldu.

Deneyin gerçekleştirilişi

Allende adlı şahıs, söz konusu deneyin 22 temmuz 1943’te 09:00’da jeneratörlere güç verilerek başlatıldığını iddia ediyordu. Deney başladıktan sonra yeşilimsi bir sis gemiyi örtmeye başlamış ve USS Eldridge ortadan kaybolmuştu.

einstein Gökkuşağı Projesi Meşhur Tesla Deneyi Philadelphia Philadelphia deneyi teslatesla deneyi

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski