Artıkları kaldırabilen Avast Cleanup Premium 2020 ücretsiz indirin uygulamalar kayıt defterinde verileri geride bırakarak daha yavaş bir PC'ye ve dolu depolama alanına yol açabilir. 


Veri kaybı riski olmadan bilgisayarı temizlemek için tasarlanmıştır, ihtiyacınız olmayan dosyaları tamamen silebilir ve daha hızlı çalışmasını sağlamak için sisteminizi ayarlayabilirsiniz. Modern görünümlü arayüz, indirme ve tarama geçmişinin yanı sıra hepsini de ortaya koyuyor. Eski yazılım ve sürücü paketlerini, paylaşılan DLL dosyalarını gösterir ve mümkün olduğunca fazla depolama alanı boşaltmanıza yardımcı olmak için sistem günlüklerini okur. Ayrıca, yüklü tarayıcıların zamanında topladığı izleme çerezlerini hedefler ve kötü bir üne sahip bir tuvalet kullanıp kullanmadığınızı tespit eder. Bulgularına bağlı olarak, temizlik daha fazla veya daha az zaman alabilir. PC'niz için yeni nesil bir ayar ve temizleme.

Bilgisayarınızın hızını artırmak, disk alanını boşaltmak ve küçük sorunları büyük sorunlar haline gelmeden çözmek için harika bir dizi özellik içerir. Bilgisayarınız daha genç hale gelmiyor, ancak Avast Cleanup sizi yavaşlatan şeyleri düzeltmek için patentli atılım teknolojisi kullanıyor. Avast Cleanup, Windows PC'nizi ayarlamak için bir dizi özelliğe sahip kapsamlı bir PC optimize edici ve ayar araç seti sunar. Kayıt defteri, kısayol, disk ve tarayıcı temizleyicileri bakımı ve daha fazlasını içerir. Sisteminizin performansını artırır. AVAST, etkili bir sistem ve güvenlik yazılımı sunan üst düzey bir markadır. İki faktör, güvenilirlik ve performans çimentosunun altındadır.

Yalnızca güvenlik sistemiyle ilgilenmez, aynı zamanda sistemlerinizi ve cihazlarınızı temizleyen araçları da sağlar. Sisteminizin hızını artırır. AVAST Temizleme Etkinleştirme Kodunun kullanımı çok kolaydır ve tüm temizleme işlevlerini sağlar. Kötü amaçlı yazılım, virüs ve reklam içermez. Temizleme primi olağanüstü özelliklere sahiptir. Avast Cleanup Premium Sisteminizin performansını artırır. etkin bir sistem ve güvenlik yazılımı sunan üst düzey bir markadır. İki faktör, güvenilirlik ve performans çimentosunun altındadır. Yalnızca güvenlik sistemiyle ilgilenmez, aynı zamanda sistemlerinizi ve cihazlarınızı temizleyen araçları da sağlar. Sisteminizin hızını artırır. kullanımı çok kolaydır ve tüm temizleme işlevlerini sağlar. Kötü amaçlı yazılım, virüs ve reklam içermez. Temizleme primi olağanüstü özelliklere sahiptir.

Ana Özellikler:

  • Patentli ayar yöntemi tüm kaynak tahliyesini sağlar
  • Hazırda bekletme modundaki uygulamalar, PC'nizi tekrar yeni gibi hissettirir.
  •  Ölü kısayolları masaüstünüzden ve geçmişinizden kaldırır
  • Windows ve diğer uygulamalardaki listeler.
  •  6 kritik temizliğe ve
  • Avast Cleanup Premium Aktivasyon Kodu ayarlama görevleri tek bir tıklamayla.
  • Artık dosyaları Windows'tan güvenle siler
  • ve 200'den fazla PC programı.
  •  Avast Cleanup Premium Lisansını Kaldırır
  • Windows kayıt defterinden gizli önemsiz dosya ve sorunları giderir.
  • Ayarlama Gösterge Tablosu ve İşlem Merkezi:
  • Bilgisayarınızın sağlığına hızlı bir genel bakış sunar.
  •  Algılama ve Avast Temizleme Lisans Anahtarını
  •  hiç istemediğiniz üçüncü taraf denemelerini, reklamları ve araç çubuklarını kaldırır.


avast cleanup aktivasyon kodu ücretsiz indir , Avast Cleanup Premium 2020 , Avast Cleanup Premium 2020 Crack , avast cleanup premium anahtarı , avast cleanup premium anahtarı 2019 , Avast Premier 2019 Crack , avast premier aktivasyon kodu 2050'ye kadar , avast premier crack , avast premier lisans dosyası

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski