Genel anlamda oradan buradan kamerayla kaydedilen dandik görüntülere sitemizde yer vermiyoruz. Çünkü yayımlanan görüntüler siliniyor, kalitesiz görünüyor ve sitemizin kalitesini de aynı oranda aşağı çekiyor. Açıkcası bundan daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Tabii geçtiğimiz günlerde bir istisnaya izin verip Batman v Superman: Dawn of Justice’in ilk teaser’ını sizlerle paylaşmıştık ama bir süredir ortalıkta dolaşan Deadpool için bunu yapmamaya karar verdik.
Sonuç olarak beklediğimize değdi ve Deadpool’un temiz görüntüleri internete düştü. Başrolünde Ryan Reynolds’un yer aldığı yapımda ses, kurgu ve efekt kontrolü amacıyla kaydedilen bu klip, bir süre daha Deadpool ile ilgili görebileceğimiz tek görüntü olarak elimizde duruyor denebilir.
Fakat şunu da hemen belirtelim, eğer bu test görüntüleri ile aynı kafada bir film bizleri bekliyorsa, ortaya oldukça eğlenceli ve iyi bir iş çıkacak gibi duruyor. Tabii şu test videosunun bile aşırı derecede şiddet içerdiğini (Ezilen insanlar, koparılan kafalar, taklalar atan araçlar gibi.) de eklememiz gerek.
Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri henüz vizyon tarihi açıklanmayan Deadpool’un ilk görüntülerini içeren bu test videosu ile başbaşa bırakalım.

İyi seyirler.

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski