Gelişen teknoloji ile beraber gün geçtikçe yeni teknolojik buluşlar ortaya çıkmaya başlıyor. Teknolojinin en üst safhada olduğu bu zamanda cep telefonu üreticileri telefonlarını satabilmeleri için dokunmatik akıllı telefonlarına yeni özellikler ekliyor. Bu özelliklerden biri de artık cep telefonunuzu kablosuz modem olarak kullanabilme özelliğidir. Artık telefonunuzu kablosuz modem yaparak leptop üzerinden internete bağlanabilirsiniz. Günümüzde artık öyle bir hale gelmiş ki, internet kullanıcılarının çoğu telefon üzerinden bağlanmaktadır. Bizde bu yazımızda Turkcell T50 modelinin nasıl kablosuz modem olarak kullanabileceğinizi sizlerle paylaşacağız.

Turkcell t50 sahibiyseniz ve kartınıza tanımlı internet paketiniz var ise aşağıdaki işlemleri kullanarak telefonunuzu modeme çevirebilirsiniz.İnternet paketiniz var sayalım. Bu durumda aşağıdaki işlemleri yaparak t50 telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.

t50 modem

Ayarlar > Kablosuz Ağlar > Taşınabilir Mobil Ağlar > Wifi açık hale getirin.


cep telefonu kablosuz modem olarak nasıl kullanılır?, t50 kablosuz modem olarak kullanma, t50 modem olarak kullanma, turkcell t50 kablosuz modem olarak nasıl kullanılır

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski