Pokemon Go’nun oynanmaya başlamasının üzerinden çok kısa bir süre sonra oyunun hileleri de çıkmaya başladı. 


Pokemon Go Banlanma, Hesabınız Banlandı mı ?

Oyun ile ilgili son olarak yapılan hile cep telefonlarına kurulan ve sahte yer bildirimi yapan uygulamalar olurken bu sayede kişiler çok farklı noktalara giderek oturduğu yerden Pokemon avlayabiliyordu. Üstelik kişilerin çok daha kolay bir şekilde yapabileceği bu işlemler sayesinde oyun içi özelliklerden de yararlanmak ve oyun içinde ilerlemek çok daha basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyordu.

Durum Fark Edildi

Fakat konu ile ilgili elde edilen son bilgilerde Pokemon Go üzerinden hile yapan kişilerin tespit edildiği ve bu hesapların süresiz bir şekilde oyundan banlandığı açıklandı. Bu nedenle bundan sonraki süreç içerisinde özellikle sahte GPS uygulamalarını kullanarak konumunu değiştiren ve farklı konumlar belirleyerek Pokemon avlamada avantaj sağlayan hesaplar süresiz bir şekilde kapatılmaya devam edilecek. Bu nedenle oyun oynayacak kişilerin dikkatli olması gerekirken bugün yabancı basında yer alan pek çok haberde kişilerin bu tür davranışlar sonrasında hesabının kapatıldığını ve hesaba erişilemediği öğrenildi.

Konu ile ilgili gündeme gelen haberler sonrasında pek çok kişi hile yapmaya başlarken bu durum kısa süre içerisinde fark edildi.

pokemon go hesabım banlandı mı?,pokemon go hesap hakkında bilgi,pokemon go banlanma hakkında bilgi

Post a Comment

Yorum Kuralları

1. Her yorum gönderen kişi, kendi gönderdiği yorumdan sorumlu olmaktadır.

2. Yazı ile herhangi bir ilgisi bulunmayan yorumların onaylanmadığını belirtmek isteriz.

Daha yeni Daha eski